Wednesday, December 29, 2010

SELAMAT DATANG 2011!!!2 hari lagi tahun 2010 akan melabuhkan tirainya. Azam baru? Hmmm. Rasanya tidak perlulah ditanya. Setiap tahun pabila menjelang tahun baru itu tentunya menjadi soalan lazim kita. Biarlah ia menjadi rahsia untuk diri kita sendiri. Apa yang penting kita bersungguh- sungguh menyempurnakan azam kita itu.

Courf ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2011 pada semua pembaca. Kepada yang akan mengakhiri zaman bujang pada tahun hadapan, moga berbahagia dan sentiasa bersabar dalam melayari bahtera berumahtangga. Jangan lupa jemput courf untuk majlis perkahwinan kamu ya. Kepada yang akan mendapat cahaya mata, tahniah. Bukan mudah untuk menjadi ibu atau bapa yang bagus atau sempurna, yang penting kita berusaha untuk kearah itu. Untuk sesiapa yang akan menghadapi peperiksaan besar, atur jadual kamu sebaiknya. Tidak salah untuk berseronok tapi pelajaran perlulah menjadi keutamaan kamu.

Apa jua rancangan kamu pada tahun baru ini, courf harap semuanya akan berjalan dengan lancar. Moga- moga tahun 2011 akan membawa sinar baru kepada kita semua.

SELAMAT TAHUN BARU 2011!!!


TAHNIAH HARIMAU MALAYA!!!Kemeriahan perlawanan Malaysia melawan Indonesia di rasai di status- status laman sosial seperti facebook, twitter dan myspace. Jeritan penyokong-penyokong yang menonton di rumah dan gerai juga memeriahkan suasana perlawanan Piala AFF Suzuki yang berlangsung di Indonesia.

Keeper Malaysia, Khairul Fahmi menunjukkan permainan yang baik. Tangkapan bola yang di asak oleh pemain- pemain Indonesia berjaya di tangkap olehnya. Anak didik K. Rajagopal yang lain juga menunjukkan kematangan dalam permainan mereka.

Indonesia sebelum ini menewaskan Malaysia 5 -0 pada perlawanan kumpulan. Tetapi dalam perlawanan akhir pertama menyaksikan asakan 3 gol Malaysia ke gawang gol Indonesia yang berlangsung di Stadium Bukit Jalil. Walaupun kalah dalam perlawanan akhir kedua di Stadium Utama Gelora Bung Karno, Indonesia, dengan 2- 1, Malaysia masih layak membawa pulang Piala AFF Suzuki.

Tahniah pada HARIMAU MALAYA.