Wednesday, December 29, 2010

SELAMAT DATANG 2011!!!2 hari lagi tahun 2010 akan melabuhkan tirainya. Azam baru? Hmmm. Rasanya tidak perlulah ditanya. Setiap tahun pabila menjelang tahun baru itu tentunya menjadi soalan lazim kita. Biarlah ia menjadi rahsia untuk diri kita sendiri. Apa yang penting kita bersungguh- sungguh menyempurnakan azam kita itu.

Courf ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2011 pada semua pembaca. Kepada yang akan mengakhiri zaman bujang pada tahun hadapan, moga berbahagia dan sentiasa bersabar dalam melayari bahtera berumahtangga. Jangan lupa jemput courf untuk majlis perkahwinan kamu ya. Kepada yang akan mendapat cahaya mata, tahniah. Bukan mudah untuk menjadi ibu atau bapa yang bagus atau sempurna, yang penting kita berusaha untuk kearah itu. Untuk sesiapa yang akan menghadapi peperiksaan besar, atur jadual kamu sebaiknya. Tidak salah untuk berseronok tapi pelajaran perlulah menjadi keutamaan kamu.

Apa jua rancangan kamu pada tahun baru ini, courf harap semuanya akan berjalan dengan lancar. Moga- moga tahun 2011 akan membawa sinar baru kepada kita semua.

SELAMAT TAHUN BARU 2011!!!